Persoonlijke instellingen

Testpagina-Upload

Uit BeneluxSpoor.net - Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Uploaden van bestanden

De bestandsnamen zijn hoofdlettergevoelig (in het Engels 'case sensitive').
Bij uploaden van een bestand met '.jpg' zie je dan geen afbeelding wanneer in de Encyclopediebijdrage '.JPG' staat.
Andersom, wanneer de bestandsnaam eindigt op '.JPG' en in de Encyclopediebijdrage staat '.jpg', dan verschijnt de afbeelding ook niet.

Bij de grootte gebruik je meestal 'Klein'. Soms moet je het even uittesten met 'Zeer klein' of 'Normaal'. Een enkele keer krijg je de grootte niet goed. Dan gebruik je bijv. 550px i.p.v. 'Klein' en pas je het getal aan tot de grootte naar tevredenheid is. Zorg er voor dat het getal en px tegen elkaar aanstaan, dus niet 550 px, maar 550px. Let op: Vuistregel is om de afmetingen niet groter dan 600px te maken. De bovenzijde van de sjablooncode mag je tegen de voorgaande tekst plaatsen, maar er mag ook een lege regel tussen zitten. Aan de onderzijde gaarne een lege regel aanhouden. De nummers onder de foto/tekeningen dienen altijd uniek te zijn. Dus: na plaatsing van de afbeeldingen goed controleren of de volgnummers van 01 t/m het laatste afbeeldingnummer op volgorde zijn.


Via http://encyclopedie.beneluxspoor.eu/index.php/Speciaal:MultipleUpload kun je vijf afbeeldingen tegelijk naar de server sturen. Zet in het upload-scherm achter de bestandsnamen, onder welke categorie de plaatjes vallen, door
[[Categorie: media]] [[Categorie: afbeeldingen]] [[Categorie: Afbeeldingen Fred Eikelboom]] [[Categorie: Fred Eikelboom]]

toe te voegen. Op de plaats van de naam Fred Eikelboom vul je de gewenste naam in. Let op: er dient een spatie tussen de categorieeën geplaatst te worden.


EDIT