Persoonlijke instellingen

Station V: verschil tussen versies

Uit BeneluxSpoor.net - Encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
(typo)
 
Regel 6: Regel 6:
 
}}
 
}}
  
'''''Staion V''''' is een rangeerpuzzel die de elementen uit de ''[[Inglenook Sidings]]'' en [[John Allen's TimeSaver|''Time Saver'']] combineert. Bij gebruik van acht goederenwagens is de volledige capaciteit van dit baanplan nodig.
+
'''''Station V''''' is een rangeerpuzzel die de elementen uit de ''[[Inglenook Sidings]]'' en [[John Allen's TimeSaver|''Time Saver'']] combineert. Bij gebruik van acht goederenwagens is de volledige capaciteit van dit baanplan nodig.
 
{{Afbeelding
 
{{Afbeelding
 
|Bestand= E17.09.06-01.png
 
|Bestand= E17.09.06-01.png
Regel 17: Regel 17:
  
 
=== Online Spelen ===
 
=== Online Spelen ===
Deze puzzel kan ook on-line gespeeld worden. Zie hieronder bij [[Hansens rokade#Meer informatie|'Meer informatie']]. De on-line puzzel bevat een kleine fout. Op het rechterspoor aan de bovenzijde past slechst één wagen. In het on-line spel staat foutief vermeld dat er plaats is voor vijf wagens.  
+
Deze puzzel kan ook on-line gespeeld worden, zie [[Hansens rokade]]. De on-line puzzel bevat een kleine fout. Op het rechterspoor aan de bovenzijde past slechst één wagen. In het on-line spel staat foutief vermeld dat er plaats is voor vijf wagens.  
 +
 
 
{{Linkssectie begin
 
{{Linkssectie begin
 
|Box= AlleenInfo
 
|Box= AlleenInfo

Huidige versie van 16 apr 2020 om 16:56

Hoofdpagina  Categorie-index  Index  Menu
Vorige | Volgende

Onder redactie van: BeneluxSpoor.net / Auteur: Hans van de BurgtStation V is een rangeerpuzzel die de elementen uit de Inglenook Sidings en Time Saver combineert. Bij gebruik van acht goederenwagens is de volledige capaciteit van dit baanplan nodig.

Zeer Groot
Afbeelding: 01
Station V
Bron: Hans van de Burgt

De bedoeling is dat de arriverende trein (A) door rangeerbewegingen wordt gehergroepeerd tot de samenstelling van trein B. De resterende drie wagens moeten, zoals in het voorbeeld, achterblijven op de aangegeven plaats. Let op; op de tegels staat aangegeven hoeveel wagens en/of loc's maximaal gebruik mogen maken van een stuk spoor.

Online Spelen

Deze puzzel kan ook on-line gespeeld worden, zie Hansens rokade. De on-line puzzel bevat een kleine fout. Op het rechterspoor aan de bovenzijde past slechst één wagen. In het on-line spel staat foutief vermeld dat er plaats is voor vijf wagens.


Meer informatie

Encyclopedie:
Hoofdpagina  Categorie-index  Index  Menu
Vorige | Volgende
Contact met de redactie: Contact met de redactie